Spa- och hälsopaket i Halland

Boka in en mysig spa weekend i Halland med kompisarna, familjen eller din käresta. På västkusten har den långa kurortstraditionen utmynnat i många avkopplande spapaket, spa erbjudande, dagspa och spabehandlingar, ofta i kombination med god mat och skönt boende. Välkommen att njuta av ett weekendpaket och en spahelg i Halland!

Visa som: Lista - Karta   Sortera: Alfabetiskt - Slumpvis - Pris

Förfrågan


* Obligatoriska fält


ty:

Bokningsförfrågan
* Obligatoriska fält


ty:

Guld till Hotel Tylösand - igen!

Guld till Hotel TylösandHotel Tylösand har även 2016 - för tredje gången! - korats som vinnare i kategorin ”Sweden’s Leading Spa Resort"av World Travel Awards, den internationella reseindustrins motsvarighet till Oscarsgalan. Vi gratulerar!

Sveriges bästa Spa ligger i Varberg!

Varbergs Kusthotell Spaawards 2016Vi gratulerar Varberg till topplaceringarna i Spa Awards 2016. Guldplaceringen gick till Varbergs Kusthotell och silver till Asia Spa.

Sparesa genom Halland


Spafilm i Halland

Följ med på en sparesa genom Halland! Sveriges bästa spahotell, lugna oaser i stan och genuina spa- och hälsoanläggningar i inlandet.

Luta dig tillbaka och njut!

Spaanläggningar i Halland

Spaanläggningar i Halland

Thalassospa - nyhet!

Thalassospa på Comwell Varbergs Kurort
Från den 1 april kan du koppla av på Sveriges enda riktiga Thalassospa – på Comwell Varbergs Kurort!

Varbergs Kurort har tagit fasta på det mest naturliga de har; salta bad, havets rullande vågor och naturens mineraler. Äkta havsvatten förs in, renas och värms upp till behagliga 32-grader i havsvattenpoolen och i Kurortens kallbadhus upplever du naturnära Thalassobad-upplevelser.

Barnkalas på spa

Spaparty på Lanthotell Lögnäs Gård

På söndagar erbjuds barnen två timmars spavistelse tillsammans med sina vänner på Lanthotell Lögnäs Gård. Frukt-smoothie följs av bubbel, bastu och bad i pool. Därefter blir det fruktbricka och glass. Poolkalaset passar barn mellan 6-13 år. För de lite äldre blir det också skrubb, hårinpackning, fotbad och ansiktscreme.

Hyr ditt eget spa!

Abbonera eget spa
Gör något kul och annorlunda med vännerna, familjen eller arbetskamraterna - abonnera din egen spa-avdelning! I Halmstad erbjuder både CitySPA Face & Body och Hotel Continental Relax & Spa denna möjlighet.

Upplev tångbad i Halland!

Här får du tips på anläggningar som erbjuder tångbad samt recept på hur du gör ditt eget tångbad »
Tångbad i Halland

Upplev Hallands spahistoria

I bildspelet från Hallands kulturhistoriska museum skildras den intressanta historien om Varberg som hela Sveriges kurort.

Bildspel Kurorten Varberg

Halland - hela Sveriges badbalja

Halland - hela Sveriges badbalja

Halländskt badliv har en lång spa- och badtradition. Läs mer om Sveriges badbalja här »