Spa & Hälsa i Halland

Fly vardagen och låt dig bli ompysslad med spa i Halland! Till svenska västkusten och Halland har människor åkt i över 200 år för att må bra och idag erbjuds spa weekend och hälsoresor på spaanläggningar, spahotell och hälsoanläggningar i toppklass.

Varberg benämns ofta som Sveriges Kurort men orter som Halmstad, Falkenberg, Kungsbacka och Laholm har också många fina spaupplevelser att erbjuda. Välkommen att unna dig själv en sparesa till Västsverige och Halland eller överraska någon med en upplevelsepresent!

Visa som: Lista - Karta   Sortera: Alfabetiskt - Slumpvis

Förfrågan


* Obligatoriska fält


ty:

Bokningsförfrågan
* Obligatoriska fält


ty:

Guld till Hotel Tylösand - igen!

Guld till Hotel TylösandHotel Tylösand har även 2016 - för tredje gången! - korats som vinnare i kategorin ”Sweden’s Leading Spa Resort"av World Travel Awards, den internationella reseindustrins motsvarighet till Oscarsgalan. Vi gratulerar!

Sveriges bästa Spa ligger i Varberg!

Varbergs Kusthotell Spaawards 2016Vi gratulerar Varberg till topplaceringarna i Spa Awards 2016. Guldplaceringen gick till Varbergs Kusthotell och silver till Asia Spa.

Sparesa genom Halland


Spafilm i Halland

Följ med på en sparesa genom Halland! Sveriges bästa spahotell, lugna oaser i stan och genuina spa- och hälsoanläggningar i inlandet.

Luta dig tillbaka och njut!

Upplev tångbad i Halland!

Här får du tips på anläggningar som erbjuder tångbad samt recept på hur du gör ditt eget tångbad »
Tångbad i Halland

Upplev Hallands spahistoria

I bildspelet från Hallands kulturhistoriska museum skildras den intressanta historien om Varberg som hela Sveriges kurort.

Bildspel Kurorten Varberg

Halland - hela Sveriges badbalja

Halland - hela Sveriges badbalja

Halländskt badliv har en lång spa- och badtradition. Läs mer om Sveriges badbalja här »