Möte & Konferens i Halland

I Kungsbacka, Varberg, Falkenberg, Halmstad och Laholm finner du allt från stora konferenshotell med bästa strandläge till charmiga mötesplatser ute på landet. Utmärkta kommunikationer och närheten till storstadsregionerna Göteborg och Malmö/Köpenhamn gör Halland på Västkusten till en perfekt plats för möten och konferenser med deltagare från hela världen!

I Halland samarbetar 22 konferensanläggningar i ett nätverk för att kunna erbjuda dig som konferensgäst de bästa förutsättningarna för ditt möte, kickoff eller konferens. Här finns kunskapen, engagemanget och tekniken för att skräddarsy det perfekta mötet för dig som vill konferera i Halland!

På denna sida kan du skicka konferensförfrågningar direkt till anläggningarna och ta del av aktuella konferenserbjudanden. Du kan också anmäla dig till nyhetsbrev från nätverket och läsa artiklar och nyheter om Hallands konferensanläggningar.

Vi visar vägen till Sveriges närmsta konferens!

Visa som: Lista - Karta   Sortera: Alfabetiskt - Slumpvis

Förfrågan


* Obligatoriska fält


ty:

Bokningsförfrågan
* Obligatoriska fält


ty:

Guld till Hotel Tylösand!

Guld till Hotel TylösandHotel Tylösand har korats som vinnare i kategorin ”Sweden’s Leading Spa Resort 2015"av World Travel Awards, den internationella reseindustrins motsvarighet till Oscarsgalan. Grattis!

Heagård + Dahlbom = sant!

Dahlboms på Heagårds Skafferi

Heagårds Skafferi har äran att presentera stjärnkockorna, tillika bröderna, Anders och Jonas Dahlbom som kulinariskt ansvariga i köket på Heagård. Bröderna som är födda och uppväxta i Halmstad meddelar att det blir mycket nordiska smaker, plus att de ska satsa på att låta menyerna följa årstidsväxlingarna så långt det går.

Ny lobby på Säröhus!

Ny lobby på Säröhus
Denna vackra marmortrappa möter dig i Säröhus nya entré och lobby. Nybygget på 400 kvm består av två plan med stora fönsterpartier mot havet där du som gäst kan njuta av både ljuset och solnedgången på första parkett. Kristallkronorna påminner om Säröhus glansdagar då kungligheterna spenderade sin sommar här.

Hotel Tylösand - 100 rum i ny design!

Hotel Tylösand
Hotel Tylösand fortsätter att utmana och kittla gästernas sinnen med ett nytt starkt inredningskoncept för 100 hotellrum. Classic Designrummen, i design av Åsa Gessle, är i modern och elegant stil med snickerier i sobert dämpade toner. I effektiv kontrast till de dova snickerierna står en ljus golvbeläggning i form av klinker och heltäckningsmatta.

Halland i White Guide!

Vi gratulerar Strandpensionatet i Skummeslövsstrand och Laxbutiken i Heberg till platsen i årets upplaga av White Guide, som två av Sveriges bästa restauranger. White Guide är den enda heltäckande restaurangguiden i Sverige som utvärderar den svenska restaurangscenen.

Nytt på Varbergs Kurort!

Ny konferensvåning på Varbergs KurortNyligen slog Varbergs Kurort upp dörrarna till sin nybyggda konferensvåning. Allt är sprillans nytt med senaste tekniken och här får mötesdeltagarna uppleva en kreativ miljö utöver det vanliga! »

Nyhetsbrev Möte & Konferens

Anmäl dig här:

E-postadress:
Namn:
Företag:
 

Med Nyhetsbrevet informerar vi om nyheter och erbjudanden hos de enskilda anläggningarna. Nyhetsbrevet vänder sig till konferensbokare/konferensgäster och skickas 2-4 gånger per år.

Konferens på Säröhus

Konferensartikel Säröhus

Letar du efter ett konferenshotell med stora ytor för möten och konferenser i vacker miljö nära havet? Då är Säröhus ett perfekt alternativ.

Konferenserbjudanden

Konferenserbjudanden

Konferensnytt i Halland

Konferensnytt i Halland
Låt dig inspireras! Läs våra intervjuer med representanter för konferensanläggningarna inom Möte & Konferens, som ständigt utvecklar sin verksamhet för att förbättra för dig som konferensgäst.