Kvibille Gästgivaregård med Kvibille Ostbod

Gästfrihet sedan 1600-talet

Mitt i Halland, där slättland möter skog ligger Kvibille. Kvibille Gästgivaregård har anor sedan 1600-talet och är en uppskattad rastplats för bussar och resenärer sedan många år. Här finns fyra rum för övernattning, alla unika och varsamt renoverade. Gästgivaregården är ett populärt ställe att fira högtidsdagar och bröllop eller ha konferens.

Kontaktuppgifter

Göteborgsvägen 547
305 78 Kvibille

035-560 21
+46 (0)730-75 35 68

Paketerbjudanden

 • Bussfika och busslunch på Kvibille Gästgivaregård

  Kvibille Gästgivaregård är ett populärt ställe för bussresenärer. Oavsett resa så brukar ett stop...

  Kvibille Gästgivaregård är ett populärt ställe för bussresenärer. Oavsett resa så brukar ett stopp på vägen vara ett uppskattat inslag. Kan man då även få en trevlig upplevelse med en bit god vällagad mat så brukar resenärernas humör och upplevelse gå i topp!

  Kvibille Gästis har en lång och gedigen historia bakom sig och så även Kvibille mejeri som tillverkar Kvibille Ädel och Cheddarost. Gästis erbjuder ett bra sortiment med ostar för försäljning så passa på att handla med en bit hem innan resan går vidare!

  Det dukas alltid upp vackert  och det erbjuds personlig service vid borden. Parkering finns i direkt anslutning till Gästis!

  Under vistelsen på Gästis, så berättas gärna historien kring Gästgiveriet - som sträcker sig ända tillbaka till Drottning Kristinas 1600-tal, samt om mejeriet, som är ett av Sveriges äldsta ysterier. När det är ljust ute, så kan det även berättas om skelettet som hittades under kroggolvet på 1970-talet...

  Läs bussmeny för Kvibille Gästgivaregård »

   

Information om boendet

Antal rum: 4
Antal bäddar: 8

För priser och bokning, kontakta företaget.

Mer information

Kvibille Ostbutik
De välsmakande Kvibilleostarna tillverkas endast ett stenkast ifrån Gästgivaregården och man är mycket stolt och glad över att ha ett av Sveriges äldsta ysterier som fortfarande är igång så nära in på knuten.

Ostboden är ett besöksmål i sig och är i full gång och det är tillsammans med Kvibillemejeriet som Gästgivaregården har skapat ett besökscentrum med de välsmakande ostarna samt berättar den unika historien som började för 100 år sedan!

Ostboden öppnades den 4 juni  2016 i samband med Kvibillemejeriets 100-års jubileum.

Öppettider i sommar 2016 är vardagar 10-18 helger 10-15, övrig tid efter överenskommelse.

Kalas, fest och bröllop
På Kvibille Gästgivaregård kan du fira högtidsdagar och bröllop. Här finns alla möjliga prisvärda lösningar för just dig - det lilla eller stora sällskapet. Du får hjälp med att skräddarsy din högtidsdag utifrån dina önskemål tankar och idéer. Även catering och leverans av mat och bakverk.

Bussfika/lunch
Kvibille Gästgivaregård är ett populärt ställe för bussresenärer. Det dukas alltid upp vackert och det erbjuds personlig service vid borden. Parkering finns i direkt anslutning till Gästis!

Kvibille Gästgivaregård har en lång och gedigen historia bakom sig och så även Kvibille mejeri som tillverkar Kvibille Ädel och Cheddarost. Ett bra sortiment med ostar finns till försäljning så passa på att handla med en bit hem innan resan går vidare!

Konferera i anrik miljö
Lokalen passar för både små och stora sällskap med hel eller halvdagskonferenser.