Rörviks Camping

Rörviks Camping ligger på Onsalahalvön, söder om Göteborg.

Rörviks Camping - Naturnära och lugn

På Onsalahalvön, söder om Göteborg, ligger Rörviks Camping. Campingen, som är familjeägd, är till största delen en säsongscamping med fasta platser men utrymme finns även för dig som vill boka plats för några dagar under vår- och sommarhalvåret. På området finns bouleplan, fotbollsplan, gungor, sandlåda och stora ytor att röra sig på. Du kan njuta av havsbad med barnvänliga stränder och saltstänkta härliga klippor, allt i ett vackert naturreservat.

Kontaktuppgifter

Rörviksvägen 10
439 92 Onsala

0738-111415

Information om boendet

Antal campingplatser: 60
Antal platser med el: 60
Antal tältplatser: 60
Antal lägenheter: 2

För priser, öppettider och bokning, kontakta företaget.

Mer information

De gäster som bor på campingen är i huvudsak säsongsboende som har haft sina platser i många år. Några platser för husvagn/husbil och tält finns att hyra/boka för kortare vistelser.

Fina cykelmöjligheter med nyanlagd cykelbana runt hela Onsalahalvön som ansluter till övriga cykelvägar. Utflyktsmål som Lerkil, Vallda Sandö och Gottskär inom 1 mils avstånd.

Campingen ligger i direkt anslutning till Svängehallar-Fjäre hals naturreservat, ett strövområde lämpligt för vandring i vacker natur. På Onsala Sandö finns bland annat ett av Sveriges längsta långrösen från bronsåldern.

På gångavstånd finns vackra vikar lämpliga för kajak och kanot.

Möjlighet till fiske finns vid havet i naturreservatet, 10 min promenad.

Boule, fotbollsplan och lekplats på campingen.