Fregatten Högst Upp

Upplev känslan av lyx och välbefinnande

Fregatten Högst Upp är ett mysigt och personligt spa med lugn och avslappnande miljö som erbjuder härliga behandlingar, gym och sjukgymnastik.

Fregatten Högst Upp finns på tredje våningen på Hotel Fregatten, som är beläget i hjärtat av hamnen. Det är 200 meter till havet och 400 meter till torget i Varbergs centrum.

Kontaktuppgifter

Skeppsgatan 6
432 44 Varberg

0340-162 00

Paketerbjudanden

 • Pris fr
  299:-

  Gymkort på Fregatten Högst Upp

  Ge bort ett gymkort till dig själv eller till någon du tror skulle uppskatta det! Fregatten Högst...

  Ge bort ett gymkort till dig själv eller till någon du tror skulle uppskatta det! Fregatten Högst Upp i Varberg hälsar dig välkommen till deras nya gym. Gymmet är utrustat med det senaste inom rehab och fitness.

  Här sker träning i en lugn och avslappnad miljö, där du får känslan av att befinna dig på ett litet och familjärt gym. I anslutning till omklädningsrummen finns relaxavdelning, med bubbelpool och bastu, där du kan koppla av efter träning.

  Pris Årskort: 299 SEK/månad via autogiro
  Pris Måndagskort: 389 SEK

  För köp av presentkort, maila info@fregattenvarberg.se eller ring 0340-16200.

   

Behandlingar

Hos Fregatten Högst Upp kan du njuta av rogivande behandlingar. Här väntar dig sköna stunder i form av massage, ansiktskurer, kroppspeeling och mycket mer.

Behandlingar som utmärker Fregatten Högst Upp: Hot stone och tångbad

Läs mer om behandlingarna på Fregatten Högst Upp här »

Mer information

Fregatten Högst Upp erbjuder gruppbehandlingar. Perfekt för kick-off, konferens eller tjejgänget. På Fregatten Högst Upp har du möjlighet att träna i ett välutrustat gym.

För priser och bokning, kontakta företaget.