Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Asia Spa - Spaupplevelse på hög nivå

Vattnet är vägen till harmoni. På Asia Spa kan du förutom massage- & spabehandlingar samt yoga-klasser finna ny kraft genom vatten; från den inledande japanska tvagningen till de varma källorna och slutligen vattenmassage i anläggningens unika Vitality Pool som är utrustad med 30 massagestationer. Den härliga bastuoasen erbjuder flera olika sorters bastus och svalkande kallkar.

Efter bad och behandlingar vilar du ut i de njutningsbara relaxrummen. LJUSTERAPIRUMMET är inrett helt i vilsamt vitt och här laddar du ny energi i behaglig värme. I MÖRKERTERAPIRUMMET slappnar du av på en av de 33-gradiga vattenbäddarna i dämpad belysning. Under varje bädd finns saltstenar som avger hälsosamma mineraler och rengör luften. I dessa rum kan du lyssna på musik eller få vägledd meditation i hörlurar.

TEMPELRUMMET ger dig en fristad för själen och är en plats för reflektion och meditation i tystnad. Tänd ett ljus och upplev stillheten. I KUNSKAPSRUMMET finns böcker om yoga och österländsk filosofi. Sjunk ner bland mjuka kuddar, meditera, lyssna på musik, se på film eller dokumentärer på storbildsskärmen. På Asia Spa finns också tillgång till ett välutrustat Technogym.

Kontaktuppgifter

Kungsgatan 24-26
432 41 Varberg

0340-69 01 00

Paketerbjudanden

 • Pris fr
  695:-

  Söndagsfrid på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

  Skäm bort någon eller dig själv med avkoppling, träning, bad och fantastisk söndagsbrunch på Varb...

  Skäm bort någon eller dig själv med avkoppling, träning, bad och fantastisk söndagsbrunch på Varbergs Stadshotell & Asia Spa. Börja eller avsluta med att njuta av buffén som står framdukad varje söndag och helgdag.

  Söndagsfrid kan också kombineras med en skön behandling.

  Pris Söndagsfrid: 695 SEK/person
  Pris inkl valfri 25-min behandling: från 1 095 SEK/person
  Pris inkl valfri 50-min behandling: från 1 340 SEK/person

  Boka ditt presentkort här »

   

Butik

Spashopen finner du vid entrén till Asia Spa.

Behandlingar

I behandlingsutbudet förstärks temat kring de österländska filosofierna. Under flera tusen år har dessa filosofier legat till grund för att både stärka och rätta till obalanser i kroppen. Något du själv kommer känna och uppleva under en spabehandling på Asia Spa.

I det öppna behandlingsrummet ligger Shiatsumadrasser över golvet. Där bäddar de erfarna massörerna in dig med handdukar. Sedan arbetar de efter metoder från den traditionella kinesiska medicinen, så som akupressur och de fem elementen, samt den Thailändska massagen där fokus ligger på tryck och töjningar.

Du kan också välja rogivande och energigivande massage som bygger på den ayurvediska traditionen. Massagemetoderna bygger på att massören använder sig av varm olja som tillsammans med långsamma och mjuka rörelser arbetar med olika energipunkter och chakran.

Behandlingar som utmärker Asia Spa: Signum Asia och Colorlift

Läs mer om behandlingarna på Varbergs Stadshotell & Asia Spa här »

Mer information

Under vår- och höstsäsong erbjuds du olika teman & aktivitetspaket. Asia Spa strävar efter att regelbundet variera utbudet med nya spännande teman.

Se hemsidan för nya intressanta upplevelser att kombinera en härlig spa-, mat - och hotellupplevelse med. Via hemsidan når du också Asia Spas webbshop där du kan köpa presentkort och de omtyckta produkterna.

För priser, öppettider och bokning, kontakta företaget.