Ästad Vingård - Boende

Rustik elegans och jordnära njutning

Ästad Vingård är idyllen där rustik elegans och jordnära njutning finns med i allt - från de annorlunda och roliga aktiviteterna till maten, vingården, boendet, butiken och miljön.

Här erbjuds hotellrum och stugor med hög mysfaktor. Genuint och äkta med mycket känsla i inredningen. På Ästad Vingård är de matglada på alla vis och här skapas rätter på endast svenska råvaror och gärna handplockade från odlare i trakten.

Sinnenas Spa är sagolikt på många sätt. Miljön är storslagen.

I Vinbaren kan du förutom den gedigna vinmenyn välja på utsökta maträtter, hembakat, kaffe och the. Vingården på 4 hektar coachas av Lars Torstensson som är en av världens främsta vinmakare med flera internationella utmärkelser. I Ästad Vinhus, alldeles intill vinkällaren och vinbaren finner du Ästad Vingårds butik. En butik med inriktning på det goda i livet, mat- vin och spa. Här finner du det lilla extra!

Kom hit och känn själv, andas ut och njut!

Kontaktuppgifter

Ästad
432 77 Tvååker

0340-460 61

Paketerbjudanden

 • Pris fr
  1985:-

  Vandringspaket på Ästad Vingård

  Boka ett vandringpaket på Ästad Vingård och förena naturupplevelse och motion med spa, god mat oc...

  Boka ett vandringpaket på Ästad Vingård och förena naturupplevelse och motion med spa, god mat och skönt boende. Åkulla bokskogar är Hallands enda officiella turistområde. Inom området finns ett 20-tal sjöar. Bokskogarna är lättillgängliga och trevliga att vandra i. Det finns tolv strövstigar jämnt fördelat på området. Alla strövstigarna är upplagda så att du lätt kan ta dig ifrån en strövstig till en annan. Stigarna har olika längd, allt från 1,6 km till 6 km. 

  I paketet ingår:
  Morgonfika
  Karta över områdets alla vandringsstigar
  Lunchpaket
  Vinprovning (3 x 10 cl)
  Entré till Sinnenas Spa
  Köksmästarens 3-rätters meny
  Boende i dubbelrum
  Stor härlig frukostbuffé

  Pris: 1 985 SEK/person.

  Boka paketet via telefon 0340-460 61 eller via mail info@astadgard.se.

   

Information om boendet

Antal rum: 51
Antal bäddar: 150

För priser och bokning, kontakta företaget.

Mer information

Konferens
Ästad Vingård var från början ett traditionellt lantbruk, men är numera prisbelönt som Nordens mest inspirerande mötesmiljö.

Vingårdsvandring
En av vingårdens professionella vinodlare tar dig med på en vandring genom Ästad vingård och vineri. Låt dig fascineras av en spännande vandring genom en av Sveriges största vingårdar och lyssna till berättelsen om konsten att odla vin i Sverige och om visionen med Ästad vingård.

Höghöjdsaktivitet och zip-lina
En aktivitet för den som vill ha en utmaning och en adrenalinfylld upplevelse och för den som vill uppleva något annorlunda.

Fångarna på Gården
Ända sedan 1993 har Ästad Vingård kunnat erbjuda sina gäster den populära lagkampen Fångarna på gården. Där du som deltagare och ditt lag sätts på prov genom olika utmaningar i både smidighet, styrka, balans, våghalsighet, samarbetsvilja och intelligens.

Bröllop
Ästad Vingård har en lång tradition av romantik och kärlek. Rustika miljöer och vacker vigselplats mitt på vinfältet passar perfekt för ditt bröllop.

Vandring
Det finns ett flertal härliga vandringsstigar som bjuder på en vacker naturupplevelse.