Hotel Tylösand

Möten som gör skillnad

Det finns vanliga konferenser, möten och event. Och så finns det de som gör skillnad. Som folk pratar om och minns. Som överraskar, inspirerar och släpper loss massor av kreativ energi. Hotel Tylösand är skapat för att trigga alla sinnen. Med enastående naturscenerier, världsunik popkonst, gourmetmat, högklassiga hotellrum och möteslokaler för alla behov.

Hotel Tylösand är som en egen värld mitt i sanddynerna. Avskilt och naturskönt, men ändå tillgängligt med Halmstads flygplats bara några kilometer bort.

Med ett trettiotal konferensrum i olika storlekar, en stor kongresshall, 20 000 kvm utställningsyta, all tänkbar teknisk utrustning, ljus och ljud, finns kapacitet för alla typer av möten. Kongresser och toppmöten, seminarier och workshops, konferenser och kickoffer med plats för upp till 750 personer. Och för de mest förtroliga samtalen rekommenderar vi den sju kilometer långa stranden precis nedanför hotellet.

Hotel Tylösand utnämndes till Sveriges leading sparesort 2016 och har ett helt nytt spakoncept med musik, bio och mixologi - en lång rad innovationer som lyfter spaupplevelsen till en ny nivå!

Maten är en viktig del av upplevelsen. Köksmästare Torsten Kjörling, som med 10-årig erfarenhet från Svenska Kocklandslaget och flertalet nobelmiddagar är en veteran i matlagningssammanhang, och Henrik Andersson, den nya stjärnan i köket, skapar menyer med härlagade delikatesser från noggrant utvalda råvaror. Hotellet stoltserar med fyra restauranger som bjuder på olika smakupplevelser i elitklass: Leif's Bar & Grill, Restaurang Tylöhus och sommarrestaurangerna Titus Tapas och Bettans Bar samt ett eget bageri.

Hotellet är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2008 och har trippel A för högsta kreditvärdighet i Soliditets kreditratingsystem.

Kontaktuppgifter

Tylöhusvägen
302 73 Halmstad

035-305 00

Mat

Tylösand erbjuder ett urval av första klassens restauranger, barer och bankettutrymmen. Hotellet är känt för sitt goda kök. Köksmästare Torsten Körling har en historia med 8 år i det Svenska kocklandslaget och erfarenhet från flera Nobelmiddagar. På Hotel Tylösand läggs stor vikt på kvalitén och arbetet sker i huvudsak med lokalt producerade råvaror. Vegetariska alternativ erbjuds alltid och vid behov erbjuds även gluten, ägg, mjölk, laktos fri kost, vegan och diabetes alternativ.

Aktiviteter som utmärker oss

Skulptering
Guidad historisk vandring
Spaaktiviteter

Specialitet

Spa, konst och mat i toppklass.

Kapacitet

  • Antal bäddar: 600
  • Antal rum totalt: 230

Konferensutrymmen

  • Antal deltagare: 700
  • Antal grupprum: 13
  • Antal lokaler: 29
  • Max sittplatser, biograf: 700
  • Max sittplatser, klassrum: 400
  • Utställningsyta (kvm): 2000

Utrustning/teknik

  • Anläggningen uppfyller grundnivån. Klicka här för att se vad som ingår.