Marias Camping & Bengts Stugby

Marias Camping & Bengts Stugby

Marias Camping och Bengts Stugby i norra Mellbystrand är västkustens pärla för camping- och stuggäster från när och fjärran.

Campingen och stugorna ligger i direkt anslutning till 12 km ändlös sandstrand och här finns möjlighet till härliga salta bad i Laholmbuktens böljande vatten.

Hela campingen är en lugn familjecamping och är indelad med härliga björkhäckar i ryggen på platserna som ger en mysig lummighet.
Välutrustade servicebyggnader gör helhetsupplevelsen komplett.

Kontaktuppgifter

Norra Strandvägen 1
312 60 Mellbystrand

0430-285 85

Information om boendet

Antal campingplatser: 244
Antal platser med el: 211
Antal tältplatser: 33
Antal stugor: 20

För priser och bokning, kontakta företaget.

Mer information

Restaurang Pizzeria med rättigheter och livsmedels butik. Under högsäsong Bamsegympa för hela familjen och hoppborgar. Trubaduraftnar på stranden. Brandövning med Laholms Ungdomsbrandkår. Berömt laxfiske i ån Lagan. Flertalet golfbanor i närområdet. Restauranger, tennis, bastu. Motionsslingor i naturreservat. Fiskekort säljs i receptionen.

Under sommaren 2015 samarbetar Marias Camping med oberoende återförsäljare från Forever Living Products som kommer att erbjuda olika temaevenemang i hälsans tecken på området för allmänheten men även privata produktvisningar. Forever är världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera och majoriteten av produkterna innehåller ekologiskt odlad Aloe vera.