Laholms Stadshotell

Välkommen till Laholms Stadshotell!

Detta anrika hotell har ett fantastiskt läge med utsikt över Lagan, mitt i den charmiga lilla staden Laholm. De vackra rummen i generös storlek är smakfullt designade med interiörer från varje årtionde sedan hotellet öppnade år 1882.

Självklart är standarden hög med moderna badrum, högkvalitativa madrasser, WiFi på rummen och ett tilltalande kanalutbud på rummens platt-TV. På morgonen bjuds du på en generös frukostbuffé med både varm och kall mat.

 Nära till badstrand, golf, fiske, natur, restauranger och shopping.

Kontaktuppgifter

Hästtorget 3
312 30 Laholm

0430-128 30

Paketerbjudanden

 • Fiska i Lagan och bo på Laholms Stadshotell

  Pris fr
  1145:-

  Fiskepaket för ån Lagan

  Pröva fiskelyckan i ett av Sveriges absolut bästa Laxfiske-vatten; Lagan, som flyter förbi hotell...

  Pröva fiskelyckan i ett av Sveriges absolut bästa Laxfiske-vatten; Lagan, som flyter förbi hotellet. Kanske blir just du korad till Laholms Laxkung i år?

  Spinnfiske är vanligast men även fiske med fluga går utmärkt på vissa sträkor av den hela 8 kilometer långa fiskesträckan. Fiskesäsongen år 2015 är från 1 mars och fram till 14 oktober. Den första- och de två sista veckorna på säsongen är dock reserverade för dem med årskort.

  På kvällen väntar sedan en god tvårätters middag. Middagen serveras i hotellets brittiskinspirerade pub The Golden Pearl. Maten är av yppersta kvalitet och avnjuts i en varm och ombonad miljö. Här kan du även ta del av ett brett sortiment av olika drycker som du förväntar dig att hitta i en äkta pub. Uteserveringen ligger på den bästa platsen med solsken från morgon till kväll, väderskyddad för att kunna vara öppen de flesta av årets dagar.

  Efter middagen väntar en god natts sömn och på morgonen, pigg och utvilad, njuter du av den generösa frukostbuffén!

  I paketet ingår:

  En dags fiskekort
  Tvårätters middag
  Övernattning i dubbelrum
  Frukostbuffé

  Pris: 1145 SEK per person.

  Enkelrumstillägg: 395 SEK

   

Information om boendet

Antal rum: 18
Antal bäddar: 34

För priser och bokning, kontakta företaget.

Mer information

Laholms Stadshotell har nära till allt såsom fiske, golf, sandstrand, natur, restauranger och shopping. Prisvärda paket erbjuds, se ovan.