Tiraholms Fisk

På Tiraholms Fisk vid Bolmens strand fångas gös som sedan serveras och säljs på gården

Välkomna till Tiraholms Fisk

På Tiraholms Fisk kan du njuta av färsk och rökt fisk från Bolmens rena vatten, både i fiskrestaurangen och i gårdsbutiken.

Tiraholms Fisk är ett familjeföretag vid Bolmens västra strand. Huvudsysselsättningen är yrkesfiske i Bolmen, med miljövänliga fiskeredskap, dessutom odlas regnbågslax i kassar ett par hundra meter utanför bryggan.

Kontaktuppgifter

Unnaryd
310 83 Unnaryd

0371-640 19

Restaurang, café och butik

Genom finaste mathantverk blir insjöfisken till delikatesser av färsk, rökt gravad och filead fisk som saluförs i gårdsbutiken. Gös är riktigt smakrik antingen kokt, stekt eller grillad. En sann smakupplevelse är den kryddrökta regnbågslaxen, för att inte tala om patéer och gäddburgare.

I den sommaröppna fiskrestaurangen serveras hemlagade rätter av gös, regnbåge, gädda, ål och lake. Tiraholms Fisk serverar gärna ett glas vin till fisken eller en immig snaps till den rökta ålen. Restaurangen är rustikt inredd i gårdens gamla tröskloge och bjuder en härlig och genuin atmosfär. Restaurangen tar gärna emot grupper enligt överenskommelse under resten av året. Det finns plats för omkring 100 sittande gäster inomhus. Ta en titt i menyn här.

Gör ett besök och låt dig inspireras till kulinariska höjder!
Välkomna hälsar familjen Ekwall

Mer information

Pubkvällar med musik under sommaren.
Friluftsteater - på den fina naturscenen under midsommarhelger
Bolmendagen - sista lördagen i juli med arrangemang runt hela sjön. På Tiraholm ställer ställer lokala mat- och konsthantverkare ut sina alster till försäljning och det arrangeras aktiviteter, matservering och underhållning.

Se Tiraholms sommarprogram 2016 här.

En fin liten badstrand ligger nära gården och naturen inbjuder till sköna långa promenader.

Barnens Tiraholm
Bada och fiska i sjön Bolmen – gratis för dig under 16 år.
Ät en gäddburgare i resturangen, njut av en glass från glasscafét eller gå tipspromenad och titta på fiskar i kar.


För öppettider och bokning, kontakta företaget.