Gottskär Hotell

Hotellet med en "egen" ö

På den natursköna, lummiga och solsäkra halvön Onsala utanför Kungsbacka i Halland - fyra mil söder om Göteborg – hittar du Gottskär Hotell.

Fina övernattningsmöjligheter i 2 olika typer av rum med modern hotellstandard, med TV, egen WC, dusch och kaffekokare. All logi ligger i separata byggnader på anläggningen. Hotellstudios är stora och lämpar sig för dig som vill ha utrymme eller har behov av upp till 4 bäddar. Hotellcabins är lite mindre, men har det du behöver: skrivbord, TV, garderob, internet och sköna sängar. Frukostbuffén håller mycket hög standard.

En "egen" Ö - besök Nidingen 

Ute till havs, nio sjömil ut i Kattegatt, har Gottskär Hotell ett annex på fyrplatsen Nidingen, med logi för 22 personer i de renoverade fyrvaktarhusen. Här finns också möteslokaler för upp till 12 personer. Hotellets RIB-båt - en säker och bekväm båt, utgår från Gottskärs hamn till ön.

Kontaktuppgifter

Landstormsvägen 31
439 93 Onsala

0300-600 89

Mer information

Besök ön Nidingen
Nidingen är Sveriges första fyrplats. Idag är fyrsignalen automatiserad och fyrvaktaren har gått i pension, men än dröjer sig atmosfären från öns dramatiska historia kvar. Du åker med RIB-båt som far fram över vågorna. När man saktar in händer det att nyfikna sälar slår följe med in mot Nidingens brygga. Följ med på en guidad tur eller åk med ut till Nidingen och bo i de gamla fyrvaktarhusen.

Sommarrestaurang
Sommarrestaurangen öppnar i år söndagen den 26 juni och håller öppet till den 5 augusti, lördagar är det dock stängt då restaurangen är abonnerad för bröllop varje lördag. Grillkväll med trubadur varje fredag. Köket öppet kl. 12-20:30.

Bangolfen öppen hela tiden: barn 35 kr, vuxna 45 kr, familj 120 kr.