Halmstad Camping

Välkomna till charmiga Halmstad Camping

Halmstad Camping är en charmig och mysig liten camping strax utanför Halmstads centrum. Här bor du nära Tylösands välkända sandstrand med alla dess olika aktiviteter. Närhet till det mesta, såsom hav, Solgården, köpcentra, Halmstad Äventyrsland, golfbanor med mera.

Halmstad Camping passar alla åldrar! Under sommaren finns ledarledda aktiviteter tre gånger i veckan, där campingens snälla men busiga maskot Bosse Bo hälsar på.

Varför inte koppla av och ta en fika och bara njuta av den underbara sommaren - för det är väl det som semestern handlar om, att just att ta dagen som den kommer och bara njuta!

I den trevliga butiken finns färska frallor, fika, campingtillbehör och annat smått och gott. Campingen hyr ut husvagnar på plats för den som inte äger någon och tältplatserna ligger otroligt vackert mitt i en björkdunge. 

Kontaktuppgifter

Gamla Tylösandsvägen 200
302 72 Halmstad

035-317 94
Centralbokningen Nordic camping: 0771-101 200

Information om boendet

Antal campingplatser: 160
Antal platser med el: 160
Antal tältplatser: 50
Antal stugor: 1
Antal villavagnar/husvagnar: 10

2017 har Halmstad Camping öppet 21 april - 24 september.

För priser, öppettider och bokning, kontakta företaget.

Mer information

Barnaktiviteter tre gånger i veckan, cykeluthyrning, grill, butik, vandringsled, närhet till golfbana och naturreservat.

Det finns 10 st husvagnar för uthyrning alla med ett trädäck, soltak och ett utemöblemang samt grill till varje husvagn.

En liten mysig campingstuga med 2 bäddar i dubbelsäng, utan dusch och toalett finns också för uthyrning.